Velkommen til Leve & Blomstre og våre plantepaneler

GB-Garden-Fulham-3

Min far avsluttet alltid våre telefonsamtaler og besøk hjemme hos mine foreldre i Nord Norge med samme oppfordringen:                                           «Må du leve og blomstre»

Etter mange fine år innen HR ledelse har jeg nå tatt med meg
min fars oppfordring og etablerte i 2021 Leve & Blomstre. I Leve og
Blomstre ønsker vi å bidra til at du skal kunne nyte et grønt miljø som bidrar til ro, glede, kreativitet og gir en positiv energi.

Det er nemlig slik at grønne planter har en positiv
påvirkning på hjernen vår, uavhengig av om de er ekte eller kunstige.

Og det er vårt mål- å skape inspirerende grønne rom som får
frem det beste i deg og dine omgivelser. Vi har de fremste produktet på
markedet, de grønne panelene er fra Vista Folia.                                              Og disse er så naturtro at du må berøre de for å forstå at de ikke er ekte planter. Det er fordi de er utviklet av svært dyktige landskapsarkitekter og med kompromissløs kvalitet i produksjonen.

Våre grønne plantevegger er vedlikeholdsfrie, så du kan bruke tiden på det du ønsker og samtidig høste godene av et frodig miljø som gir en positiv og lun atmosfære.                                                                                                         Både på jobben og hjemme.

Som britisk aktør, liker Vista Folia å henvise til kokken Jamie Oliver, og de har videreført hans uttrykk om å «add your own flavour».                              Det betyr at du med de 8 designboksene kan lage ditt eget uttrykk gjennom planter og blomster, som passer til selskapets profil eller hjemmets interiør.

Vista Folia er også et jordnært selskap med ansatte som er utrolig dyktige på kundeservice. Dette er egenskaper vi bestreber å etterleve som deres agent i Norge. 

Derfor har vi et særskilt fokus på montering, for å få det absolutt beste resultatet. Det kan være enkelt å montere en grønn vegg selv, men hvis du ønsker, har vi dyktige og hyggelige montører som gjerne gjør jobben- og det kan være spesielt smart om monteringen krever mange tilpasninger. 

Om du ønsker å ta en titt på våre grønne paneler har vi et utendørs Showroom i Son (45 min syd for Oslo, mellom Drøbak/Moss) og et innendørs Showroom i våre lokaler på Rosenholm Campus i Kolbotn. Du er hjertelig velkommen til å både se og ta på blomsterpanelene og kjenne den deilige atmosfæren de skaper! 


Takk for at du besøker nettsiden vår- vi håper du lever og blomstrer!


Alt godt,

Nina  

Naturtro

grønne

vegger

tilpasset
ethvert
budsjett
 
Grønne paneler i pauserom

Arbeidsplassen

Grønne vegger - stadig mer populært til design, renovering og restaurering.

Grønne paneler i bakgården med barn og hund

Hjem

Grønne vegger til design og skjerming av vegger innendørs og utendørs.

Grønne paneler fasade inngangsparti

Bli en partner

Vil dine kunder elske våre grønne vegger? Ta kontakt for et samarbeid.

Ønsker du et møte, besøke vårt utendørs showroom, eller få oversendt priser?

Copyright © 2020 Leve & Blomstre AS

All Rights Reserved

Telefon: 

+47 958 97 828

Adresse: 

Rosenholmveien 25

1414 Kolbotn

Norge