Leve og Blomstre
– HR

God forvaltning av bedriftens menneskelige ressurser er nøkkelen til både trivsel, utvikling og sterke prestasjoner – og x-faktoren til bedriftens konkurransekraft. Derfor kan vi ikke tenke oss noe viktigere å jobbe med!

Lite motiverer mer enn å bidra til at mennesker får tatt i bruk mer av sitt potensiale. For det er slik for de fleste av oss. Vi har mer å gå på. Lyst til å bruke flere sider av oss selv. Lære mer. Yte bedre.

Derfor leter mange etter den riktige arbeidsgiveren. Som har verdiene de kjenner seg igjen i. Med den gode kulturen og de dyktige lederne som drives av å løfte sine ansatte. Skape gode resultater gjennom dem. Sammen med dem..

Men hvor starter vi som arbeidsgivere for å bli den attraktive, foretrukne arbeidsplassen? Hvordan går vi videre fra der vi er i dag og hva er det neste viktige steget?

Det kan vi hjelpe dere med.

I Leve og Blomstre har vi over 15 års erfaring fra både operativ og strategisk HR, forretningsutvikling, salg og ledelse.

Vi har jobbet med hele medarbeiderreisen. Fra arbeidsgivers omdømme, rekruttering, preboarding, onboarding, utvikling og avvikling. Vi kan lover, regler og praksis knyttet til rammeverket for forvaltning av mennesker og miljø – også til spesifikke temaer som eksempelvis sykefraværsoppfølging, personalhåndbok, beredskap og HMS.

Kan hende har dere behov for praktisk hjelp til rekrutteringsprosesser og håndtering av personalsaker, eller kanskje er behovet mer knyttet til strategisk HR innen utvikling av ansatte, ledere eller en organisasjonskultur som gnistrer?

Vi deler gjerne vår kompetanse med deg, slik at du og din bedrift kan leve og blomstre. Du får profesjonell bistand innen HR til det du trenger, når du trenger det – uten å måtte øke bemanningen.

Ring oss gjerne på 958 97 828 så tar vi en prat.