Grønn plantevegg

Skap din egen oase med kunstige plantepaneler av høy kvalitet


Mulighetene er mange til å skape fantastiske rom i hjemmet og på arbeidsplassen, som gir energifulle miljøer og god stemning – for deg, familien, venner, kolleger, kunder og omgivelsene.


Plantepanelene er vedlikeholdsfrie og krever hverken vann, gjødsel, beskjæring eller optimale lysforhold. Hvert plantepanel måler 80×80 cm og kan festes på alle flater hvor grønne planter normalt ikke vokser, som gjerder, vegger og tak av mur, tre eller glass.

Plantepanelene er perfekte for bedrifter som ønsker å forsterke sin grønne profil – eller vil øke trivselen, kreativiteten og energien på arbeidsplassen.

Plantepanelene er også perfekte for deg som ikke har grønne fingre eller tid til vedlikehold av ekte planter – eller for deg som ønsker et frodigere miljø ved å kombinere levende og kunstige planter.
Våre plantepaneler danner det unike A, B, C-panelsystemet. Løvverket er ordnet ulikt for hvert av de tre panelene, slik at de ikke har kryssende linjer eller gjentatte mønstre – men at man oppnår en sømløs og naturlig plantedekkende effekt.

Dersom du er av det kreative slaget eller har et spesielt miljø som planteveggen skal være en naturlig del av, har vi 8 bokser med blomster og grønnplanter som du kan kombinere med plantepanelene for å lage et unikt uttrykk og design.

mor som leser for barn med paneler i bakgrunnen
Montere paneler

Enkel montering​

Monteringsystemet er utarbeidet av erfarne designere fra byggebransjen.  
  • Muliggjør rask og enkel montering og demontering
  • Kan tilpasses rundt dører, vinduer, tv etc
  • Robust system som sikrer optimal posisjon
  • Er usynlig når plantepanelene er montert

Kontakt oss for befaring

Copyright © 2020 Leve & Blomstre AS

All Rights Reserved

Telefon: 

+47 958 97 828

Adresse: 

Rosenholmveien 25

1414 Kolbotn

Norge